RPA

Automatizare

Oferim soluții de gestionarea proceselor în cadrul companiilor

Automatizarea reprezintă implementarea tehnologiei pentru a realiza procese și operațiuni fără intervenția directă a oamenilor. Aceasta implică utilizarea sistemelor și a software-urilor pentru a executa sarcini repetitive, complexe sau monotone în mod eficient și precis. Automatizarea are scopul de a îmbunătăți productivitatea, de a reduce erorile umane și de a permite resurselor umane să se concentreze pe activități mai strategice și creatoare.  Sistemele de automatizare RPA (Automatizarea Proceselor Robotică) aduc numeroase beneficii organizațiilor. 


Ce oferim?

1. Eficiență Operațională Crescută: RPA poate automatiza procese repetitive și regulate, reducând necesitatea intervenției umane.

2. Reducerea Erorilor Umane: Elimină riscul de erori umane asociate cu introducerea datelor și alte sarcini repetitive, contribuind astfel la creșterea preciziei și a calității proceselor.

3. Economisirea Timpului și a Resurselor: Permite angajaților să se concentreze pe activități cu valoare adăugată, în timp ce RPA se ocupă de sarcinile monotone și repetitive.

4. Flexibilitate și Scalabilitate: Sistemele RPA pot fi adaptate rapid pentru a gestiona volumul variabil al sarcinilor, asigurând o adaptabilitate crescută în fața schimbărilor de cerere. 

5. Costuri Reduse: Automatizarea proceselor reduce costurile asociate cu erorile umane, precum și costurile operaționale totale.

Technologii

Sistemele de automatizare RPA (Automatizarea Proceselor Robotică) folosesc o varietate de tehnologii pentru a automatiza activitățile repetitive și pentru a interacționa cu aplicații și sisteme. 

1. Automatizare a Interfeței Utilizatorului (UI Automation): Permite robotului să interacționeze cu aplicații ca și cum ar fi un utilizator uman, făcând clic pe butoane, completând formulare etc.

2. Managementul Fluxurilor de Lucru: Instrumente pentru definirea, gestionarea și monitorizarea fluxurilor de lucru automate, asigurând coordonarea eficientă a proceselor automate.

3. API (Interfețe de Programare a Aplicațiilor): Folosite pentru a facilita comunicarea între sistemele RPA și alte aplicații sau servicii.

4. Roboți Inteligenți: Roboți care integrează funcționalități de învățare automată, permițându-le să se adapteze și să înțeleagă contextul.

5. Tehnologii precum Docker: Utilizate pentru a împacheta și distribui robotii RPA și resursele asociate într-un mod ușor de gestionat și scalabil.

PAS 1 - Viziune

Discuție cu clientul pentru înțelegerea viziunii, cerințele și scopul site-ului.

PAS 2 - Ofertă

Se vor analiza cerințele clientului și se va genera un plan și o ofertă personalizată pentru site.

PAS 3 - Implementare

Pe baza planului se vor implementa modificările necesare pentru website.

PAS 4 - Testare și Feedback

Pe parcursul procesului clientul testează și oferă feedback pentru a îmbunătați website în limita planului propus.

PAS 5 - Actualizare

Se vor realiza modificările discutate, dezbătute și propuse de client.

PAS 6 - Livrare

După o ultimă verificare website se va livra pe domeniul din subdomeniu de test.


CONTACT

Pentru mai multe detalii

Oferim cele mai bune servicii posibile clienților noștri și căutăm mereu modalități de îmbunătățire. Mărturiile, feedback-ul și recenziile clienților noștri sunt o parte importantă a acestui proces.


Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe Cookie-uri.