WEB

Realizarea unui site web în WordPress

Prin intermediul site-ului tău, oferi o prezentare vizuală captivantă a afacerii tale în lumea online.

Transformarea unui site web pe platforma WordPress este ca un dans captivant al tehnologiei și creativității. Cu instrumentele magice oferite de WordPress, nu doar construim site-uri web, ci oferim experiențe digitale uimitoare. Sigure, ușor de explorat și pline de farmec, aceste site-uri web nu fac doar valuri online, ci și își găsesc cu siguranță locul în inimile utilizatorilor.


Ce oferim?

1. Ușurința de Utilizare: WordPress este recunoscut pentru interfața sa prietenoasă și ușor de utilizat, facilitând gestionarea și actualizarea conținutului site-ului fără cunoștințe tehnice avansate.

2. Flexibilitate și Scalabilitate: Platforma WordPress oferă o gamă variată de teme și plugin-uri, permițând personalizarea extinsă a aspectului și funcționalității site-ului. Este ușor să începi cu un site simplu și să îl dezvolți pe măsură ce afacerea ta crește.

3. Optimizare pentru Motoarele de Căutare (SEO): WordPress are funcționalități integrate și plugin-uri specializate pentru a facilita optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare, contribuind astfel la vizibilitatea sporită pe internet.

4. Comunitatea Extinsă: Având o comunitate vastă de utilizatori și dezvoltatori, poți beneficia de sprijin, resurse și soluții pentru diverse probleme sau întrebări legate de WordPress.

5. Economie de Timp și Bani: Datorită facilităților de gestionare simplă și a resurselor bogate disponibile, construirea și întreținerea unui site WordPress poate fi mai eficientă și mai rentabilă comparativ cu alte platforme.

6. Compatibilitatea Dispozitivelor Mobile: Temele WordPress și plugin-urilor le este acordată o atenție deosebită pentru a asigura o experiență coerentă și plăcută pe dispozitivele mobile.

Technologii

 WordPress utilizează o serie de tehnologii și module pentru a oferi funcționalitățile sale complexe și pentru a susține diversitatea nevoilor site-urilor web. Mai jos sunt câteva dintre principalele tehnologii și module asociate platformei WordPress:

1. PHP: WordPress este construit pe limbajul de programare PHP, iar majoritatea funcționalităților sale sunt implementate folosind acest limbaj.

2. MySQL: Pentru gestionarea bazelor de date, WordPress utilizează sistemul de gestionare a bazelor de date MySQL. Informațiile esențiale ale site-ului, precum articole, pagini și setări, sunt stocate în baza de date MySQL.

3. HTML, CSS și JavaScript: WordPress generează cod HTML și CSS pentru a afișa conținutul în mod corespunzător în browser. De asemenea, utilizează JavaScript pentru funcționalități interactive și dinamice pe partea clientului.

4. jQuery: Este o bibliotecă JavaScript utilizată pe scară largă în WordPress pentru gestionarea evenimentelor, manipularea DOM-ului și crearea de animații.

5. REST API: WordPress oferă o interfață de programare a aplicațiilor (API) REST pentru a permite comunicarea cu alte aplicații sau servicii, permițând integrarea ușoară cu alte platforme sau aplicații.

PAS 1 - Viziune

Discuție cu clientul pentru înțelegerea viziunii, cerințele și scopul site-ului.

PAS 2 - Ofertă

Se vor analiza cerințele clientului și se va genera un plan și o ofertă personalizată pentru site.

PAS 3 - Implementare

Pe baza planului se vor implementa modificările necesare pentru website.

PAS 4 - Feedback

Pe parcursul procesului clientul oferă feedback pentru a îmbunătați website în limita planului propus.

PAS 5 - Actualizare

Se vor realiza modificările discutate, dezbătute și propuse de client.

PAS 6 - Livrare

După o ultimă verificare website se va livra pe domeniul din subdomeniu de test.


CONTACT

Pentru mai multe detalii

Prin WordPress, ne angajăm să furnizăm cele mai excelente servicii clienților noștri și suntem într-o căutare continuă de modalități de îmbunătățire. Valorificăm mărturiile, feedback-ul și recenziile clienților noștri pentru a alimenta acest proces evolutiv.


Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Aflați mai multe Cookie-uri.